iphone_call_text

Contact

SMS: +32496442543


find us on facebook

Werkwijze

1. U brengt uw toestel ter reparatie bij ons en in de meeste gevallen wordt er meteen een uur afgesproken waarop het toestel terug kan worden opgehaald. Bij specifieke schadegevallen wordt u gecontacteerd wanneer het toestel klaar is. Betaling gebeurt wanneer u het toestel terug komt ophalen en enkel als u volledig tevreden bent. 100% klantentevredenheid is onze grootste prioriteit!


2. Indien u niet over de tijd beschikt om langs te komen, kunt u uw toestel ook opsturen. Contacteer ons voor een aanmeldformulier en verstuur dit samen met uw toestel naar ons adres. Zodra het toestel hersteld is en wij de betaling ontvangen hebben wordt het toestel teruggestuurd.

Garantie

Op alle vervangen onderdelen en herstellingen bieden wij een garantie van 6 maanden, met uitsluiting van herstellingen ten gevolge van vochtschade. We bieden evenwel geen garantie als u als klant het toestel opnieuw laat vallen, en er hierdoor schade ontstaat.


Betaling

Contante betaling Ter plaatse kan cash betaald worden. Ook kan er een overschrijving overeengekomen worden waarbij u het bedrag binnen de 14 dagen aan ons overmaakt.

Text us